Untitled
02 sep 2013
week 11: 23 t/m 29 augustus

Op 23 augustus had Mark een dagje vrij en zijn we met zijn vieren naar Ouwehands dierenpark in Rhenen geweest. Laura is erg lief geweest en heeft (bijna) de hele tijd lekker in de kinderwagen liggen slapen.
Omdat mijn arm op 24 augustus erg veel pijn deed, heeft Mark Laura voor haar eerste voeding uit bed moeten halen. Ook heeft hij haar in bad moeten doen, omdat het mij niet lukte. Daarna zijn we met zijn vieren naar het centrum gewandeld om boodschappen te doen. ’s Middags kwamen Bas, Sandra, Sven, Esmee en Femke op kraamvisite. ’s Avonds is Laura mee op bezoek geweest bij de overburen. We hadden haar wipstoeltje mee genomen en daar heeft ze – op een klein huilbuitje na – de hele avond lekker in liggen slapen. Toen we naar huis gingen, sliep ze nog steeds en ik heb haar wakker moeten maken voor de laatste voeding.
We zijn op 25 augustus eerst bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest en daarna bij opa en oma Van Aerle.
Op 26 augustus heb ik Laura eerst in bad gedaan, daarna zijn we naar de supermarkt gewandeld. Verder heb ik vandaag een geruststellend bericht gehad van de radioloog die mijn schouder gaat behandelen; volgens de orthopeed zou ik 2 weken geen borstvoeding mogen geven, vanwege de medicatie die via de borstvoeding bij Laura terecht zou komen. Ik heb daarover contact opgenomen met de lactatiekundige om te vragen welke kolf ik het beste kan gebruiken tijdens die 2 weken en hoe ik daarna de borstvoeding het beste weer op kan pakken. Zij adviseerde mij eerst na te vragen welke middelen er precies gebruikt worden en in welke hoeveelheid, omdat ze 14 dagen wel erg veel vond. Ik heb dit nagevraagd bij de radioloog en die heeft weer overlegd met de apotheker en nu blijkt dat ik in principe helemaal niet hoef te stoppen met borstvoeding, omdat de medicatie maar in kleine hoeveelheid in de melk terecht komt. Ik heb hierover nog even contact opgenomen met de lactatiekundige en die bevestigde dat. Na 14 uur zou er zelfs helemaal niets meer van het medicijn in de melk zitten.
Op 27 augustus zijn we ’s middags bij tante Maartje, oom Tom en Eline zijn op bezoek geweest. Na het eten zijn we met zijn vieren naar de winkel gewandeld en heeft Bas nog even in het speeltuintje gespeeld.
Lieke en Julian kwamen op 28 augustus op bezoek. Toen Laura bij Lieke op schoot zat, kon Julian alvast even oefenen voor als zijn zusje er straks is.
Op 29 augustus hebben we Laura eerst in bad gedaan en daarna zijn we naar de winkel gewandeld. Het is soms toch wel lastig met 2 kleintjes; voordat ze allebei zover zijn dat je kunt gaan, ben je soms stiekem aardig wat tijd kwijt. Zeker nu Bas zich steeds achter zijn eigen of achter Laura’s ledikantje of in onze kast “verstopt” als ik hem moet aankleden of verschonen. Hij gaat er steeds vandoor. En dan zijn ze eindelijk allebei zover, en dan moet er weer een verschoond worden omdat hij/zij gespuugd of gepoept heeft. ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle, tante Maartje en Eline op bezoek. We hebben lekker buiten gezeten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative